Home celebs YES: er doet eindelijk iemand van de Pfaffs mee aan ‘De Slimste...

YES: er doet eindelijk iemand van de Pfaffs mee aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Een primeur!

Reporters
Het is al een tijdje stil rond de familie Pfaff. In het verleden hadden ze hun eigen realityreeks (guilty pleasure alert!), maar het is al lang geleden dat we ze nog een keertje op televisie gezien hebben. Gelukkig komt daar weer verandering in. Er zal namelijk iemand van de familie deelnemen aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Het televisieprogramma ‘De Slimste Mens ter Wereld’ bestaat al sinds 2003 en nog niet één keer heeft er iemand van de familie Pfaff meegedaan.  Een zonde als je het ons vraagt en blijkbaar dachten ze er bij VIER net zo over.
 

In het volgende seizoen zal namelijk Sam Gooris plaatsnemen in één van de drie zeteltjes. De laatste keer dat we Sam op tv zagen, is al bijna vijf jaar geleden. Toen heeft VTM de laatste aflevering van 'De Pfaffs ‘uitgezonden.
 

Wat denkt de zanger zelf over zijn deelname? ‘ Ik heb er even over moeten nadenken. Ik heb alle afleveringen wel gezien, maar zelf ben ik niet zo’n quizfanaat. Ik had serieuze twijfels, maar omdat ze bij VIER zo vriendelijk waren, heb ik uiteindelijk toch toegezegd. Ook heeft mijn vrouw (Kelly Pfaff) me aangemoedigd, zo schrijft Gazet van Antwerpen.
 

‘De Slimste Mens ter Wereld’ is al toe aan zijn 14de seizoen en zal dit najaar uitgezonden worden op VIER.


Bron: Gazet van Antwerpen
 

Lees ook: