Home celebs YASS: Ed Sheeran krijgt een gastrol in deze bekroonde televisiereeks

YASS: Ed Sheeran krijgt een gastrol in deze bekroonde televisiereeks

Can't wait!

Belga Image
Het is nog maar maandag en toch kan onze week al niet meer stuk. Wij werden vanochtend namelijk wakker met het nieuws dat Ed Sheeran (26) binnenkort te zien zal zijn in een van onze favoriete televisieseries! 
Tijdens het SXSW Festival in het Texaanse Austin onthulde producer David Benioff dat Ed Sheeran een gastrol zal krijgen in… het zevende seizoen van 'Game of Thrones'!
 

Sheeran geen groentje op de filmset

De makers van de fantasyreeks waren naar eigen zeggen al jaren aan het proberen om de Britse zanger te overtuigen om mee te spelen. Actrice Maisie Williams (Arya Stark in de reeks) is namelijk grote fan van hem. Sheeran mocht vorig jaar al opdraven in de film 'Bridget Jones's Baby'. 
De roodharige singer-songwriter is niet de eerste zanger met een cameo in 'Game of Thrones'. Eerder kregen ook Will Champion van Coldplay en Gary Lightbody van Snow Patrol een gastrol in de Britse reeks. 
 
Grapjassen op Twitter geven ons alvast een voorsmaakje van hoe Sheeran er zou kunnen uitzien in zijn rol. Het zevende seizoen van 'Game of Thrones' start op 16 juli
 


Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.