Home FASHION & BEAUTY Beauty WOW: Christina Aguilera poseert zonder make-up op cover

WOW: Christina Aguilera poseert zonder make-up op cover

De zangeres ziet er naturel adembenemend mooi uit met haar sproetjes!

ISOPIX

Christina Aguilera groeide praktisch op in de media. We zagen haar daardoor al in verschillende gedaantes, van het brave ‘Genie In A Bottle’-meisje naar de sexy ‘Dirrty’-vamp. Voor de cover van Paper poseerde ze nu volledig naturel – lees: zonder een spatje make-up – en we moeten zeggen dat dit haar beste look tot nog toe is.

Kleine meisjes worden groot, zo ook Christina Aguilera. In het verleden experimenteerde de zangeres met tal van verschillende looks. Daarbij hoorde steevast heel veel en vooral opvallende make-up. Maar voor haar laatste covershoot voor het magazine Paper ging ze naakt. Daarmee bedoelen we niet dat de blondine haar kleren uittrok voor de camera’s, wel dat ze trots zonder een spatje schmink voor de lens poseerde.

Rauwe schoonheid

Het resultaat is prachtig. Mooie blauwe ogen, volle lippen en een gave huid die bedekt is met schattige sproetjes. Hallo, natuurlijke schoonheid!  ‘Het voelde goed om zo te poseren’, aldus Christina in Paper. ‘Ik ben op een moment gekomen in mijn leven, ook op muzikaal vlak, waarop het bevrijdend is om alles te kunnen strippen, te waarderen wie ik ben en mijn rauwe schoonheid te tonen.’

Dramatisch

Toch is de mama van twee niet onmiddellijk van plan om haar felle lippenstift, eyeliner en mascara af te zweren. ‘Als entertainer hou ik van dramatische make-up’, zegt Christina. ‘Dat is gewoon wie ik ben.’

hi mom @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Enthousiaste reacties

Fans van Christina wereldwijd hopen dan weer dat ze haar make-up nog even in de kast opbergt, want ze zijn wild van deze naturelle look van hun idool. ‘Ze zag er nog nooit zo mooi en zo jong uit’, ‘Geweldig’, ‘Wauw’, ‘Prachtig’, en ‘Adembenemend mooi’ zijn maar enkele van de enthousiaste reacties.

Fan

Wij moeten toegeven dat we ook fan zijn van deze Christina. Look at her!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.