Home celebs Winnaars ‘Mijn Pop-up’: ‘Willem en Miette, leg jullie toch neer bij jullie...

Winnaars ‘Mijn Pop-up’: ‘Willem en Miette, leg jullie toch neer bij jullie nederlaag’

Belga Image
Dat het zogezegde eindresultaat van de 'Mijn Pop-uprestaurant!'-finale nog een staartje zou krijgen, hadden we meteen door toen bleek dat niet alle stemmen VTM's scoreborden correct bereikt hadden. Een goede verliezer legt zich neer bij de zaak, maar wat nu als je niet eens weet of je wel echt verloren bent?

Het overkwam ex-koppel Willem en Miette, dé publiekslievelingetjes die samen het tacorestaurant Jalapeño Loco uitbaatten. Door een cyberaanval konden niet alle finalestemmen verwerkt worden, maar toch kwamen tegenstanders Chloé en Magali van het Italiaanse pop-uprestaurant Strombowli als winnaars uit de bus. En daar hebben Willem en Miette het moeilijk mee.

be

Willem en Miette namen een advocate onder de arm, maar zijn niet van plan om een klacht in te dienen. 'We gaan een advocate om raad vragen over wat ons te doen staat. Dan zullen we nog zien of we verdere stappen ondernemen. Daarna zitten we ook nog eens samen met VTM en we zien dan wel wat er uit de bus komt. Maar veel zin om een klacht in te dienen hebben we eerlijk gezegd niet.' Willem benadrukt dat de twee het 'Mijn Pop-uprestaurant!'-avontuur positief willen aflsuiten zónder aanslepende procedures. De 'verliezers' willen zich nu vooral concentreren op hun pop-up die deze zomer zal openen.

De reactie van Chloé en Magali in Dag Allemaal is klaar en duidelijk: 'Hun houding overschaduwt onze overwinning. Nochtans zijn de cijfers die we kennen echt wel duidelijk. Daar kan niemand iets tussen krijgen. We vragen Willem en Miette dan ook om zich neer te leggen bij hun nederlaag.'

Wij hopen vooral op een rechtvaardige uitkomst zonder dat de vier elkaar al te veel in de haren vliegen.

Lees meer: