Home celebs William en Kate sturen eerste officiële foto’s van prins Louis uit en...

William en Kate sturen eerste officiële foto’s van prins Louis uit en ze zijn heel schattig

Grote zus Charlotte krijgt de eer haar broertje te tonen aan de wereld.

Enkele uren nadat ze beviel van hun derde kindje, toonde Kate Middleton samen met prins William het kleine prinsje aan de wereld. We konden toen al een glimp opvangen van het schattige snoetje van prins Louis, maar nu krijgen we hem in vol ornaat te zien. Kensington Palace stuurde twee foto’s uit van de bijna twee weken oude baby, waarvan een wel heel schattig portret met grote zus Charlotte.

Eerste foto’s

Op maandag 23 april beviel Kate Middleton in Londen van Louis Arthur Charles, het derde kindje voor haar en prins William van Cambridge. Net zoals bij George en Charlotte, toonden Kate en William de baby, gewikkeld in een dekentje en met een wit mutsje op zijn hoofd, aan de deur van het hospitaal aan de pers en de wereld.

Op de eerste officiële foto’s was het echter wachten tot vandaag. Kensington Palace stuurde vannacht twee foto’s uit van baby Louis. Op het eerste plaatje, waarop Louis volledig in het wit schattig ligt te wezen op een kussen, zou de baby maar drie dagen oud zijn.

Op de tweede foto speelt driejarig zusje Charlotte een glansrol. Zij houdt prins Louis in haar armen en geeft hem een kusje op het voorhoofd, wat voor een vertederend plaatje zorgt. Grote broer George had blijkbaar geen zin in een fotoshoot.

Meer royaal nieuws: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.