https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Meghan Markle zal dan toch geen bruidsmeisjes, noch een maid of honor...

Meghan Markle zal dan toch geen bruidsmeisjes, noch een maid of honor hebben op haar royal wedding

En de reden waarom is verrassend simpel.

Isopix

Meghan Markle (36) zal geen bruidsmeisjes, noch een maid of honor aan haar zijde hebben staan wanneer ze op 19 mei haar jawoord geeft aan de Britse prins Harry (33). De reden waarom is verrassend simpel: ze kon niet kiezen.

Van tennisster Serena Williams en actrice Priyanka Chopra tot styliste Jessica Mulroney en ‘Suits’-collega Sarah Rafferty: de (bekende) vriendenkring van Meghan Markle is zo groot dat ze keuze te over had toen ze moest beslissen wie van haar besties straks op de eerste rij mag zitten wanneer ze haar jawoord heeft aan prins Harry (33).

En dus maakte de 36-jarige royal in spe de keuze om helemaal géén bruidsmeisjes aan haar zijde te hebben op 19 mei, noch een maid of honor. Het Britse hof maakte het nieuws gisteren bekend in een statement waarin ook te lezen stond dat Meghans beide ouders aanwezig zullen zijn op de royal wedding.

De reden waarom werd op Twitter onthuld door Rebecca English, royaltywatchter bij de Britse krant Daily Mail: Meghan kon simpelweg niet kiezen tussen haar vriendinnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Geen bruidsmeisjes, wél bruidskindjes

Meghans beslissing om geen bruidsmeisjes of een maid of honor te nemen, lijkt naar Amerikaanse normen misschien onconventioneel, maar in de Britse geschiedenis van royal weddings had geen enkele bruid volwassen bruidsmeisjes, wél bruidskindjes.

Zowel prinses Diana, Kate als Pippa Middleton trommelden nichtjes, neefjes en kinderen van vrienden op om te fungeren als bruidskindjes.

In de Britse geschiedenis van royal weddings had geen enkele bruid bruidsmeisjes, wél bruidskindjes.

Royaltywatchers voorspellen dan ook dat niet alleen Kate en Williams twee oudste kinderen prins George (bijna 5) en prinses Charlotte (net 3) een grote rol zullen spelen op 19 mei, maar ook de 4-jarige Mia Tindall, dochter van William en Harry’s nicht Zara Phillips en haar echtgenoot Mike Tindall.

Het is niet omdat ze geen officiële bruidsmeisjes zullen zijn, dat Meghans vriendinnen niet op haar huwelijk zijn uitgenodigd. Zo bevestigde zowel ‘Quantico’-actrice Priyanka Chopra als Victoria Beckham, bij wie Meghan vaste klant is, dat ze van de partij zullen zijn op 19 mei.

Nog meer leesvoer over the royal wedding of the year