Home Lifestyle Body Wereldberoemde zangeres zet naaktfoto online

Wereldberoemde zangeres zet naaktfoto online

Een geniale reactie op een hacker die naaktfoto's van haar probeerde te verkopen aan de hoogste bieder.

Twitter @Sia

Sia postte vandaag plots een foto van zichzelf, poedelnaakt, op Twitter. Ze deed dit niet om meer likes of volgers te krijgen, maar als geniale reactie op een hacker die naaktfoto’s van haar te koop aanbood.

Heel wat sterren zoals Jennifer Lawrence, Emma Watson en Kate Moss kregen er al eerder mee te maken: hackers die hun naaktfoto’s zomaar te grabbelen gooiden op het internet. Een serieuze inbreuk op hun privacy die de celebs meestal beschaamd en met rode wangen achterlaat. Sia liet het zover niet komen.

Hacker

Toen de zangeres hoorde dat een hacker naaktfoto’s van haar probeerde te verkopen aan de hoogste bieder, nam ze het heft zelf in handen en was ze de creep een stapje voor. Ze zette hem een hak door zelf een naaktfoto van zichzelf online te posten, helemaal gratis en voor niets. ‘Someone is apparently trying to sell naked photos of me to my fans. Save your money, here it is for free. Everyday is Christmas!’, schreef ze ludiek bij de foto van haar naakte achterkant op Twitter.

Full monty

De foto werd duidelijk genomen door een paparazzi zonder haar weten. De hacker beloofde naast dit wazige beeld, nog 14 andere scherpe foto’s van een naakte Sia. Maar dat was buiten de zangeres zelf gerekend. Sia is er niet zo happig op om haar gezicht te tonen, maar ze maakt er geen probleem van om full monty op Twitter te staan. Het doel heiligt de middelen in dit geval.

Complimentjes

Twitter werd natuurlijk gek en fans loofden Sia voor haar geniale zet. ‘Legend’, ‘Don’t mess with the queen’, ‘I love you so much’, ‘Amazing’ waren maar enkele van de duizenden complimentjes die de revue passeerden. Eén ding is duidelijk: de volgende die Sia probeert te ‘naaien’, is gewaarschuwd. Respect!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.