Home celebs WEDDING BELLS: ‘Say Yes to the Dress’-goeroe Randy Fenoli kiest de trouwjurk...

WEDDING BELLS: ‘Say Yes to the Dress’-goeroe Randy Fenoli kiest de trouwjurk van Lesley-Ann Poppe

Ontdek hier haar vier favoriete jurken

TLC
Joepie, yey! 'Say Yes to the Dress Benelux' verschijnt voor de tweede keer op ons televisiescherm. Randy Fenoli zorgt telkens weer voor een lach op de gezichten van de bruidjes in spe, en deze keer zal ook Lesley-Ann Poppe een beroep doen op de expertise van de bruidsexpert.

Op 23 juni wordt de rode loper uitgerold voor Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin Lebreton. In maart gaf het koppel al officieel hun jawoord, maar eind juni vliegen ze naar Las Vegas om er een knallend feest van te maken. En bij een huwelijksfeest hoort natuurlijk dé perfecte trouwjurk. 

Randy Fenoli to the rescue

Wie op de steun van bruidsexpert Randy Fenoli kan rekenen, mag zijn beide handen kussen. De stijlgoeroe weet namelijk alles (en met alles bedoelen we ook echt alles) van bruidsmode. Speciaal voor 'Say Yes to the Dress Benelux' kwam hij naar Koonings The Wedding Palace in Deurne, en niemand minder dan Lesley-Ann Poppe was daar ook voor de goede raad van de man. 

'Een bruidsjurk draag je maar één keer in je leven en dan mag het voor mij iets spectaculairs zijn. Ik was nog nooit een bruidsboetiek binnengestapt, maar ik had wel een idee van wat voor soort jurk ik wil dragen op mijn grote dag', vertelt bride-to-be Lesley-Ann. 

Randy begreep – hoe kan het ook anders – meteen wat Lesley-Ann zocht en hij kwam al snel met enkele trouwjurken op de proppen. 'Mijn eerste idee over de perfecte bruidsjurk bleek toch geen goede keuze te zijn, maar gelukkig had Randy nog alternatieven voor mij. Hij drukte me op het hart dat ik het sowieso zou aanvoelen wanneer een jurk perfect voor mij zou zijn.'

De chemie die ontstaat als je de perfecte jurk hebt gevonden, is vergelijkbaar met het moment waarop je beseft dat je de ware liefde hebt gevonden. 

Entourage

In het programma neemt het bruidje in spe altijd enkele vertrouwelijke personen mee naar de bruidswinkel. Lesley-Ann kon rekenen op het advies van haar schoonmoeder France, haar beste vriendin Githa, haar getuige Karen en haar man Kevin. 'Hun ongezouten mening was voor mijn belangrijk om de juiste keuze te kunnen maken. Zowel voor mijn entourage als voor mij was dat een heel bijzonder emotioneel moment.'

Samen met Randy koos Lesley-Ann vier prachtige jurken uit. Tegen welk model ze uiteindelijk 'ja' zal zeggen, zie je op dinsdag 6 juni om 20u10 bij TLC

lesley ann

Het nieuwe seizoen van 'Say Yes to the Dress Benelux' start vanaf dinsdag 23 mei om 20u10 bij TLC.

Lees ook: