Home celebs WEDDING BELLS: de Lau stapte stiekem in het huwelijksbootje met zijn Roos

WEDDING BELLS: de Lau stapte stiekem in het huwelijksbootje met zijn Roos

Congrats, stiekemerds!

Laurens Nuyens
© Instagram @laurensnuyens

Geloof het of niet, maar Laurens Nuyens (37), broer van Astrid Coppens, heeft in het geheim zijn jawoord gegeven aan zijn vriendin Roos Vandekerckhove (34). Dat vertelde de kersverse mevrouw Nuyens zelf aan onze collega’s van ‘Dag Allemaal’.

In 2014 schitterden Laurens en Roos op de dansvloer van het VTM-programma ‘Dansdate’, maar na wat hopeloos voetenwerk verdwenen de twee uit de schijnwerpers. Ze vertrokken opnieuw naar Los Angeles en bouwden daar aan hun toekomst. En dat mag je best letterlijk nemen, want de twee mogen zich ondertussen man en vrouw noemen.

Intiem huwelijk

‘Het was echt ons momentje’, vertelt Roos aan ‘Dag Allemaal’. ‘Alleen onze naaste familie en beste vrienden waren op de hoogte van onze plannen.’ Het officiële gedeelde gebeurde dus in alle stilte, maar het trouwfeest met alle toeters en bellen moet er nog aankomen. ‘We komen dat sowieso in Antwerpen vieren en waarschijnlijk zal dat ergens in 2018 zijn.’

Het koppel vertoeft momenteel in Los Angeles en daar loopt alles op wieltjes. Laurens heeft ondertussen ook ontslag genomen in het bedrijf van John Bryan, de ex-man van zijn zus Astrid. ‘De Lau werkt bij een Belgisch-Amerikaans bedrijf dat luxesofa’s voor privécinemazalen maakt’, gaat Roos verder. De blondine heeft dan weer haar weg gevonden in de wereld van het bloggen. ‘Ik ben dagelijks van 8u ’s morgens tot 20u ’s avonds met mijn modeblog bezig. Dat is meer dan een fulltime job.’

Wij wensen het koppel een dikke proficiat en wij wachten al vol ongeduld op een uitnodiging voor het feestje van het jaar.

💙💙💙 @roosvandekerckhove #maui #hawaii #islandlife

A post shared by Laurens Nuyens (@laurensnuyens) on

Bron: Dag Allemaal

Nog meer nieuws uit BV-land:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.