Home celebs WAUW: zo ziet de dochter van Eminem er nu uit

WAUW: zo ziet de dochter van Eminem er nu uit

Halloookes!

Reporters / Movie Pilot
Hailie Mathers werd vroeger nogal vaak aangesproken als 'baby girl' in die liedjes van papalief Eminem, maar die tijd lijkt alweer ver verleden. De 21-jarige dochter van de rapper wist lange tijd uit de lenzen van menig paparazzi te blijven maar deelde onlangs toch enkele selfies op Instagram. Halloookes!

Lange blonde haren, groene ogen en een perfecte huid. Hailie Mathers, dochter van Marshall 'Eminem' Mathers en Kim Scott, ziet er prachtig uit. Maar de 20-jarige blondine heeft meer is haar mars. Ze verliet haar middelbare school met cum laude, waar ze lid was van de kunstclub en het voetbalteam, en studeert momenteel psychologie aan de Universiteit van Michigan.

Hoewel Eminem en Kim niet altijd de perfecte ouders waren – en uiteindelijk ook van elkaar scheidden – deden ze er alles aan om hun dochter correct op te voeden. En daar is Hailie hen nog altijd enorm dankbaar voor. 'Mijn moeder en vader zijn de belangrijkste personen in mijn leven,' klinkt het in haar jaarboek. 'Ze hebben mijn gevormd tot de persoon die ik nu ben en hebben me alle steun gegeven om te bereiken wat ik nu bereikt heb.' Wij zien een even succesvolle carrière voor Hailie als haar vader!

 

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Lees ook: