Home celebs Wat is er aan de hand met de sociale media-kanalen van Taylor...

Wat is er aan de hand met de sociale media-kanalen van Taylor Swift?

All eyes on you, Taylor 👀

Taylor Swift
Photonews

Taylor Swift neemt de titel van haar nummer ‘Blank Space’ wel héél letterlijk. De zangeres heeft namelijk alle oude posts op haar sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram verwijderd. Haar fans gaan compleet uit hun dak en hopen stiekem dat het iets te maken heeft met een nieuw album. Fingers crossed, jongens!

Taylor Swift is al een tijdje stil op sociale media, maar afgelopen vrijdag heeft de zangeres alle oude content en foto’s verwijderd. Haar fans werden lichtjes gek toen ze de onder andere lege Instagrampagina zagen en hebben ondertussen al enkele interessante theorieën ontwikkeld. Volgens haar squad komt de blondine mogelijk met een nieuw album op de proppen. Op vrijdag 18 augustus was het namelijk drie jaar geleden dat ze haar album ‘1989’ aangekondigd heeft.

Blank space

Naast de aankondiging van haar album ‘1989’ was het ook drie jaar geleden dat ze haar single ‘Shake It Off’ gereleased had. Toeval? We think not.

via GIPHY

Verder zou de zangeres in augustus nog te gast zijn bij ‘Good Morning America’ en enkele oplettende Swifties hebben een geheime boodschap op haar website ontdekt. Als je naar de code van haar site kijkt, staat er ‘That’s what they don’t see’. De titel van haar toekomstige single?

Last but not least zou Taylor Swift volgens een bron optreden op MTV VMA’s op 28 augustus. Het ideale moment om haar comeback bekend te maken. Alleen zal ze wel het podium moeten delen met haar frenemy Katy Perry. Zij gaat namelijk de show presenteren. Wij zijn alvast heel benieuwd wat de zangeres allemaal van plan is. De bal ligt in jouw kamp, Taylor.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.