Home celebs WAIT WHAT: krijgt ook topmodel Kate Moss een rolletje in de ‘Love...

WAIT WHAT: krijgt ook topmodel Kate Moss een rolletje in de ‘Love Actually’-sequel?

Belga Image
De opnames voor de sequel van 'Love Actually', de romantische kaskraker uit 2003, zitten erop. Op de laatste draaidag blikten Keira Knightley (Juliet), Chiwetel Ejiofor (Peter) en Andrew Lincoln (Mark) hun scènes in, en daarbij kregen ze de hulp van… Kate Moss?!

Geen scène zo romantisch – en oké, misschien ook wat creepy – dan het moment waarop Mark (Andrew Lincoln) in 'Love Actually' zijn liefde verklaart aan Juliet (Keira Knightley), de echtgenote van zijn beste vriend Peter (Chiwetel Ejiofor) door middel van boodschappen op kartonnen borden.
 

De drie acteurs mochten dan ook niet ontbreken in de sequel op de hartverwarmende kerstfilm uit 2003. Ejiofor, Lincoln en Knightley hadden duidelijk niets dan dolle pret tijdens de laatste draaidag van 'Love Actually 2'. 

Op de foto's van de tweets van Emma Freud – de vrouw achter Red Nose Day én de echtgenote van 'Love Actually'-regisseur Richard Curtis (de zilverharige man op bovenstaande foto's) – herkennen we niet alleen de drie bekende gezichten, maar ook… Kate Moss
 

Wat de rol van het topmodel in de sequel is, wilde Freud niet kwijt. Maar een ding is zeker: wij kijken nu zo mogelijk nóg harder uit naar 'Love Actually 2'. De 10 minuten durende kortfilm zal op vrijdag 24 maart worden uitgezonden tijdens de show van Red Nose Day op BBC ONE.

Lees ook: 
Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.