Home celebs Voor curieuzeneuzen: zo veel betaal je voor 10 minuten Baba Yega!

Voor curieuzeneuzen: zo veel betaal je voor 10 minuten Baba Yega!

De dansende mannetjes hebben ook een webshop geopend.

Facebook: Belgium's Got Talent
Baba Yega won eind vorig jaar 'Belgium's Got Talent' en gingen naar huis met de hoofdprijs van 50.000 euro. De gemaskerde mannen hebben de commerciële smaak duidelijk te pakken, want wie de dansers wil inhuren, zal enkele euro’s moeten neertellen. 

Baba Yega is een echt fenomeen geworden in België. De gemaskerde dansers zijn enorm populair, en daarom hebben ze de hulp van een manager ingeschakeld. Wil jij de dansende mannetjes inhuren? Dat kan, want Baba Yega biedt vanaf nu dansoptredens aan in drie formules.

Baba Yega XXL

Deze formule is perfect voor diehard fans. De vijf dansers komen een uur dansen, ze brengen een dj mee en er is tijd voor een uitgebreide fotosessie. Eén klein nadeel: het kost je wel 6.210 euro.

Baba Yega Showcase

Wie voor dit pakket kiest, krijgt de dansers 10 minuten over de vloer. Na de korte dansact heb je recht op een fotosessie van 45 minuten. Deze formule kost 5.200 euro.

Baba Yega Fan

Dit is de goedkoopste formule. Voor 3.200 euro zie je slechts drie dansers aan het werk. Wie het volledige ensemble aan het werk wil zien, zal wat meer moeten betalen.

Webshop

Baba Yega opende een eigen webshop met coole merchandising, van T-shirts tot gsm-hoesjes. 

Bron: Dag Allemaal

Lees ook: