Home celebs Viktor en Marie Verhulst krijgen hun eigen radioshow op NRJ

Viktor en Marie Verhulst krijgen hun eigen radioshow op NRJ

In 'Studio Verhulst' zullen de broer en zus in gesprek gaan met de luisteraars.

marie en viktor verhulst
© VTM & VIER

Viktor en Marie Verhulst, de kinderen van Gert Verhulst, slaan de handen in elkaar en zullen in 2020 samen te horen zijn in hun eigen radioprogramma ‘Studio Verhulst’ op NRJ.

De appel valt niet ver van de boom in de familie Verhulst. Net als papa Gert zijn ook dochter Marie (24) en zoon Viktor (25) actief in de showbizzwereld. Zo werkte Viktor al achter de schermen van de talkshow ‘Gert Late Night’, is hij samen met zijn beste maat Kobe Ilsen dj en presenteerde hij afgelopen zomer het datingprogramma ‘Love Island’. Zijn kleine zus Marie is te zien als actrice in de Ketnetreeks ‘Ghost Rockers’, ze deed mee in populaire programma’s zoals ‘Boxing Stars’ en ‘2 Sterren Restaurant’ en ze is momenteel showbizzreporter bij NRJ.

Hechte band

In 2020 slaan ze de handen in elkaar, want ze krijgen op radiozender NRJ hun eigen programma. De show zal ‘Studio Verhulst’ heten en zoals de naam al doet vermoeden, is hun hechte band de rode draad. Het is geen geheim dat de broer en zus toen ze klein waren geregeld ruzie maakten, maar nu zijn het twee handen op een buik. Ze zullen in de show kijken hoe dat zit bij de rest van Vlaanderen en in gesprek gaan met de luisteraars door ze allerlei vragen voor te schotelen over hun al of niet sterke familieband.

‘Het is de eerste keer dat we echt samenwerken’, vertelt Marie op NRJ. ‘Maar we vullen elkaar perfect aan en ik heb er heel veel zin in!’ Viktor sluit zich hierbij aan. ‘Het wordt echt een leuke show’, aldus Viktor. ‘Viktor gaat ook liefdesadvies geven’, vertelt Marie. ‘Dus meisjes en vrouwen mogen al hun vragen stellen aan Vik!’

De twee zullen vanaf 15 januari elke woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur te horen zijn.

Lees ook: