Home celebs VIDEO: Robine sprak in Londen met Emilia Clarke over haar nieuwste film...

VIDEO: Robine sprak in Londen met Emilia Clarke over haar nieuwste film ‘Me Before You’

Flair
Enkele weken geleden reisde redactrice Robine af naar Londen voor de avant-première van 'Me Before You', een romantisch drama met Emilia Clarke – Daenerys voor de 'Game of Thrones'-fans – en Sam Claflin in de krachtige hoofdrollen. Ze kon Emilia, regisseur Thea Sharrock en auteur Jojo Moyes face to face enkele vraagjes stellen.

De romantische film 'Me Before You' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes. De film vertelt het verhaal van de succesvolle William (Sam Claflin – Finnick uit 'The Hunger Games') die door een verkeersongeval in een rolstoel belandt. Hij verloor hierdoor zijn levenslust en wil uit het leven stappen… tot hij de 26-jarige Louisa (Emilia Clarke) als 'oppas' krijgt. Zij geeft hem beetje bij beetje zijn zin om te leven terug.

Wist je trouwens dat Emilia Clarke een bijentattoo op haar pink heeft voor Lou, haar personage uit de film? Wat hebben Emilia, regisseur Thea en auteur Jojo zelf te vertellen over de film? We vroegen het hen gewoon zelf én kregen enkele acteurs, waaronder Emilia Clarke zelf en Matthew 'Lubbermans' Lewis te pakken op de rode loper tijdens de Londense avant-première van 'Me Before You'.

'Me Before You' is vanaf woensdag 15 juni te bewonderen in de zalen. Vergeet je zakdoekjes niet!

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.