Home celebs Verwacht Beyoncé een jongen én een meisje?

Verwacht Beyoncé een jongen én een meisje?

Instagram: @Beyoncé
De geruchten deden al langer de ronde, maar gisteren bevestigde Beyoncé (35) dan ein-de-lijk dat ze zwanger is… van een tweeling! Het wereldwijde web ging meteen aan het gissen: krijgt Blue Ivy (5) er twee broertjes, twee zusjes of een broertje en een zusje bij? Deze subtiele hints zouden weleens het antwoord op die vraag kunnen veraden.

Beyoncés zwangerschapsaankondiging op Instagram gisteravond zou perfect getimed zijn, en wel om een heel simpele reden: de 35-jarige zangeres zou al vijf maanden in verwachting zijn, waardoor ze haar baby bump niet langer kan verbergen. 
 

Zwangerschapsaankondiging verbreekt Selena Gomez' Instagramrecord

De foto werd intussen meer dan 7,2 miljoen keer geliket en ontving 365.000 reacties. Daarmee verbreekt Queen B het record van Selena Gomez, wier advertentie voor Coca-Cola zo'n 6,3 miljoen likes opbracht. 
 

Subtiele hints

Maar wat ons – en vele andere Twitteraars en Instagrammers – vooral opviel, waren de kleuren die de Amerikaanse popster in haar outfit integreerde. Zo droeg Mevrouw Jay Z – die in het verleden al bewees niet vies te zijn van een subtiele hint – een babyblauw slipje in satijn én een bordeauxkleurige beha van Agent Provocateur met roze strikje

Betekent dat dat Blue Ivy (5) er straks een broertje en een zusje bij krijgt? Time will tell…

Lees ook: 


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten