Home celebs ZIEN: Véronique Leysen kiest voor een kort kopje

ZIEN: Véronique Leysen kiest voor een kort kopje

France Gall, ben jij dat?

Een tijdje geleden nam creatieve duizendpoot Veronique Leysen afscheid van haar lange blonde lokken. Ze koos namelijk voor een echte coupe uit jaren 60. Maar vandaag ging ze nog een stapje verder en waagde ze zich aan een kort kapsel à la France Gall. Looking good, Vero!

Veronique Leysen (31) is vandaag naar de kapper geweest en met veel trots zette ze meteen het kiekje van haar nieuwe kapsel op Instagram. Haar coupe – rechtstreeks uit de jaren 60 – doet ons spontaan denken aan de Franse zangeres France Gall. Even een kleine vergelijking.

Chop chop 💇

A post shared by Veronique Leysen (@mauricetteveronique) on

#francegall #sixties #babypop

A post shared by PATRICIA BERNIER (@patriciabernier95) on

Twee druppels water, niet? Enkele weken geleden zette Veronique de schaar al in haar lange lokken, maar vandaag ging ze toch nog net dat stapje verder. Wij vinden het resultaat alvast geslaagd!

Byebye holiday! Back to my coffee ☕️ and food and bills and designs and moodboards. 🤗 and loads of talking.

A post shared by Veronique Leysen (@mauricetteveronique) on

Bezige bij

De agenda van Veronique staat momenteel propvol. De actrice opende eerder al twee koffiebars, lanceerde haar eigen modelabel Maurice Knitwear, ze is in januari voor de allereerste keer mama geworden van haar zoontje Otto én nu brengt ze ook nog haar eigen kookboek uit. Wauw!

Haar kookboek zal ook worden vernoemd naar haar opa Maurice en staat vol gezonde recepten uit de goeie ouwe tijd. Hopelijk ligt het boek snel in de winkelrekken, want als we haar Instagrampagina mogen geloven, worden het recepten om je duimen en vingers bij af te likken. Njammie!

sunny salad 🥗 with orange 🍊 and halloumi 👋🏻and fresh mint

A post shared by Veronique Leysen (@mauricetteveronique) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.