Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

France Gall, ben jij dat?

ZIEN: Véronique Leysen kiest voor een kort kopje

Een tijdje geleden nam creatieve duizendpoot Veronique Leysen afscheid van haar lange blonde lokken. Ze koos namelijk voor een echte coupe uit jaren 60. Maar vandaag ging ze nog een stapje verder en waagde ze zich aan een kort kapsel à la France Gall. Looking good, Vero!


Veronique Leysen (31) is vandaag naar de kapper geweest en met veel trots zette ze meteen het kiekje van haar nieuwe kapsel op Instagram. Haar coupe – rechtstreeks uit de jaren 60 – doet ons spontaan denken aan de Franse zangeres France Gall. Even een kleine vergelijking.

https://www.instagram.com/p/BW9bbI0DmxE/?tagged=francegall

 

Twee druppels water, niet? Enkele weken geleden zette Veronique de schaar al in haar lange lokken, maar vandaag ging ze toch nog net dat stapje verder. Wij vinden het resultaat alvast geslaagd!

 

Bezige bij


De agenda van Veronique staat momenteel propvol. De actrice opende eerder al twee koffiebars, lanceerde haar eigen modelabel Maurice Knitwear, ze is in januari voor de allereerste keer mama geworden van haar zoontje Otto én nu brengt ze ook nog haar eigen kookboek uit. Wauw!

Haar kookboek zal ook worden vernoemd naar haar opa Maurice en staat vol gezonde recepten uit de goeie ouwe tijd. Hopelijk ligt het boek snel in de winkelrekken, want als we haar Instagrampagina mogen geloven, worden het recepten om je duimen en vingers bij af te likken. Njammie!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '