Home celebs OEPS: verklapte prins William het geslacht van zijn derde kindje?

OEPS: verklapte prins William het geslacht van zijn derde kindje?

Een broertje of zusje voor prins George en prinses Charlotte?

Engeland wacht nagelbijtend op de komst van de derde spruit van prins William en Kate Middleton. Omdat Kate deze maand moet bevallen, wordt het koppel nauwlettend in de gaten gehouden. En het lijkt er nu op dat prins William per ongeluk het geslacht van baby nummer drie heeft verklapt…

De babykoorts is in volle gang in het Verenigd Koninkrijk. Kate Middleton en prins William verwachten deze maand namelijk hun derde kindje. Het St. Mary’s-ziekenhuis in Londen maakt zich klaar voor de bevalling van het jaar terwijl de pers elke stap van William en Kate nauwlettend in het oog houdt. En dat lijkt nu iets opgeleverd te hebben!

Een zoon?

De Britse krant The Mirror is er namelijk van overtuigd dat Kate in verwachting is van een zoontje. Prins William ging afgelopen dinsdag naar voetbalmatch Aston Villa – Cardiff City kijken, en daar verklapte hij per ongeluk het geslacht. De Engelse hoogheid is een grote fan van Aston Villa, en toen voetballer Jack Grealish het winnende doelpunt scoorde, kon hij zijn enthousiasme niet in bedwang houden.

‘Ik sta erop dat onze baby Jack zal heten’, zei de prins in al zijn euforie tegen de andere voetbalfans. ‘Of Jackie’, corrigeerde hij zichzelf na een korte stilte. Was het dan toch een grapje of verklapte hij per ongeluk het geslacht? Binnenkort weten we eindelijk meer!

© Photo News

William en zijn vrouw Kate hebben al een zoon en een dochter. Prins George werd op 22 juli 2013 geboren, en zijn zusje Charlotte viert op 2 mei haar derde verjaardag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: