Home celebs Venus Williams betrokken bij auto-ongeval met dodelijk slachtoffer

Venus Williams betrokken bij auto-ongeval met dodelijk slachtoffer

Volgens het politierapport ging de tennisster in de fout.

Tennister Venus Williams zou een auto-ongeval veroorzaakt hebben waarbij een van de inzittenden van de andere auto bezweek aan z’n verwondingen. Volgens een politie-rapport dat TMZ kon inkijken, ging Williams in de fout.

Het ongeval dateert al van 9 juni, maar de 78-jarige man die in de auto zat waarmee Williams botste, overleed pas enkele dagen geleden aan z’n verwondingen. Volgens de vrouw die achter het stuur zat, de echtgenote van het slachtoffer, wou ze een kruispunt overrijden, wanneer de auto van de tennisster plots voor haar verscheen. De dame had naar eigen zeggen geen tijd meer om te stoppen en ramde de jeep van Williams zijdelings. Venus vertelde aan de politie dat ze het kruispunt probeerde oversteken maar opgehouden werd door het verkeer en dus in het midden van de straat terechtkwam. De chauffeur van de andere auto had een paar gebroken botten, maar haar man liep een trauma aan het hoofd op en overleefde de crash niet.

TMZ kreeg het politie-rapport over het ongeval in handen, en daarin zou te lezen staan dat het Williams was die in fout ging. Er zou staan dat ‘[Venus] is at fault for violating the right of way of [the other driver]’, wat betekent dat ze de weg versperde terwijl de andere chauffeur het recht had daar te rijden.

‘Ongelukkig ongeval’

Ondertussen heeft de tennisster gereageerd. Ze noemt het ongeval ‘an unfortunate accident’ en betuigt haar medeleven aan de nabestaanden van het slachtoffer. Ze wil bovendien haar kant van het verhaal vertellen. Volgens de advocaat van Venus had de tennisster wel degelijk groen licht toen ze doorreed, en reed ze nog geen 10 km/u op het moment dat ze geraakt werd. Hij voegt eraan toe dat Williams geen boetes of andere overtredingen uitgeschreven werden door de autoriteiten. Volgens TMZ zou er ook geen bewijs zijn dat ze onder invloed van drugs of drank reed.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.