Home celebs De vader van Meghan Markle haalt opnieuw uit naar zijn dochter: ‘Ik...

De vader van Meghan Markle haalt opnieuw uit naar zijn dochter: ‘Ik heb haar gemaakt tot alles wat ze is’

Volgens Thomas Markle hebben de twee al meer dan tien weken geen contact meer.

Meghan Markle
Photonews

Thomas Markle heeft zich opnieuw uitgesproken over het huwelijk van zijn dochter Meghan en prins Harry. In een interview met The Mail beweert hij dat ze hem heeft verbannen uit haar leven en dat hij vreest dat hij zijn toekomstige kleinkinderen nooit te zien zal krijgen.

Het is niet de eerste keer dat Thomas Markle zich uitspreekt over Meghan Markle en de koninklijke familie. Hier werd hij al enkele keren betrapt op een leugen, maar nu kon hij het opnieuw niet laten.

Volgens hem heeft zijn ‘geliefde bean’ (het koosnaampje dat hij voor zijn dochter gebruikt) al meer dan tien weken niet meer met hem gesproken. Dit als straf voor de valse paparazzifoto’s die hij voor het huwelijk van Meghan en prins Harry liet nemen.

‘Het doet me ontzettend veel pijn dat ze mij compleet uit haar leven verbannen heeft. Normaal gezien had ik een telefoonnummer waar ik haar op kan bereiken, maar nadat ik een aantal zaken over de koninklijke familie gezegd heb, krijg ik niemand meer aan de lijn.’

Ik wil haar een kaartje sturen, maar waarschijnlijk krijgt ze het toch nooit te zien.

Zeker nu de verjaardag van Meghan Markle – de vrouw van prins Harry viert haar 37ste verjaardag op 4 augustus – in zicht is, wil haar vader opnieuw contact zoeken met zijn dochter. ‘Ik wil haar een kaartje sturen, maar waarschijnlijk krijgt ze het toch nooit te zien’, aldus Thomas Markle.

Gemengde gevoelens

Toch is Thomas niet alleen verdrietig over het verbroken contact met zijn dochter. In zijn interview met The Daily Mail zijn er namelijk ook een aantal harde woorden gevallen. Zo heeft Meghan volgens haar vader alles aan hem te danken. ‘Ze zou niets zijn zonder mij. Ik heb haar de hertogin gemaakt die ze nu is. Ik heb haar gemaakt tot alles wat ze is’. Zo vertelde hij dat hij steeds het lesgeld van haar dure privéscholen en universiteitsopleidingen betaald heeft.

In zijn interview komt ook de moeder van Harry kort aan bod. Thomas vertelt dat Diana het vreselijk zou vinden hoe iedereen hem behandelt. Een riskante zet, want prinses Diana is een gevoelig onderwerp bij de koninklijke familie. Al kan dit Thomas Markle niet veel schelen. ‘Het interesseert mij niet als Harry nooit meer met mij zou praten. Dat overleef ik wel.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.