Home celebs CUTE: Troian Bellisario en Patrick J. Adams delen romantisch filmpje vanop concert

CUTE: Troian Bellisario en Patrick J. Adams delen romantisch filmpje vanop concert

troian bellisario
PHOTO NEWS + @halfadams via Instagram

Gisterenavond gaf de Canadese indierockband Arcade Fire een spetterend optreden in Toronto. Fans van het eerste uur Patrick J. Adams en Troian Bellisario waren uiteraard van de partij en dat leverde dit schattige filmpje op.

Het acteurskoppel – hij vertolkt de rol van Mike Ross in advocatenserie ‘Suits‘, zij speelde jarenlang Spencer Hastings in tienerreeks ‘Pretty Little Liars‘ – is grote fan van Arcade Fire en stond dan ook op de eerste rij toen de Canadese indierockband gisterenavond in Adams‘ hometown Toronto op de planken stond.

Tijdens de hit ‘Neon Bible‘ werd het publiek gevraagd hun smartphone boven te halen en mee te zingen. Adams (36) legde het intieme moment met vrouwlief (31) aan z’n zij vast op Instagram.

#arcadefire #everythingnow #iPhoneX

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

Terug van weggeweest

De Canadese acteur wiste afgelopen zomer zijn Instagramaccount vanwege een slecht onthaalde selfie van hem met tegenspeelster en prins Harry’s liefje Meghan Markle. Begin oktober maakte hij z’n terugkeer naar het socialemediaplatform.

Adams en Bellisario leerden elkaar kennen op de set van het toneelstuk ‘Equivocation‘ in 2009. Het koppel ging even uit elkaar, maar na een gastrol van Patrick als Ezra‘s jeugdvriend Hardy in ‘Pretty Little Liars’ in 2010 beslisten ze hun relatie opnieuw een kans te geven. Het koppel trouwde vorig jaar tijdens een drie dagen durende ceremonie in het Californische Santa Barbara.

Lees ook: