Home celebs Tim De Pril is voor tweede keer papa geworden

Tim De Pril is voor tweede keer papa geworden

De 'Temptation Island'-deelnemer postte een superschattige foto van het kleintje.

Instagram @thepinktrolleys

Tim De Pril (36), bekend van ‘Temptation Island’, en zijn vrouw Melissa Vingerhoed mochten gisteren hun tweede kindje verwelkomen. Ze hebben al een eenjarig zoontje, Louis, en dit keer is het een meisje.

Tim De Pril is de enige kandidaat die tweemaal meedeed aan ‘Temptation Island’. Hij onderging een keer de ultieme relatietest en kreeg daar blijkbaar niet genoeg van, dus hij keerde een aantal jaar later terug als vrijgezel. Het leverde hem de reputatie van ultieme playboy op, zeker toen hij terug in België de lakens deelde met enkele BV’s, onder wie Ann Van Elsen.

Grote broer

Ondertussen is Tim zijn wilde haren kwijt. Hij heeft genoeg genoten van het vrijgezellenbestaan en is sinds enkele jaren gelukkig samen met Melissa. De twee stapten in 2017 in het huwelijksbootje en kregen in datzelfde jaar hun eerste kindje samen. Louis is ondertussen een jaar oud, en hij is zopas grote broer geworden.

Melissa beviel gisteren van hun tweede kindje. Dit keer is het een meisje, en ze gaven haar de prachtige naam Liv. Tim postte een superschattige foto van zijn dochtertje, dat liefdevol op zijn borst ligt. ‘Welkom op deze wereld, ons kleine meisje, prinses Liv’, schreef trotse papa Tim op Instagram.

View this post on Instagram

🌸 Liv De Pril 🌸

A post shared by Melissa (@melissavingerhoed) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.