Home celebs ‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck verwelkomt allereerste kindje

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck verwelkomt allereerste kindje

'Met veel trots kondigen we een fantastisch mensje aan!'

© Eén

Daphne Paelinck die Christine speelt in de populaire Eén-serie ‘Thuis’ is afgelopen woensdag bevallen van een dochtertje.

In de spannende ‘Thuis’-finale afgelopen vrijdag op Eén beleefde Christine, het personage dat Daphne Paelinck sinds eind september vorig jaar vertolkt, de mooiste dag van haar leven: haar huwelijk met Bob. In het echte leven vond die allermooiste dag eigenlijk woensdag plaats, want dan beviel de actrice van een flinke dochter.

Ziekjes

Daphne kondigde begin dit jaar aan dat ze zwanger was. Ze was toen al vier maanden ver. Het is het allereerste kindje voor haar en haar partner Randall, met wie ze al zes jaar samen is. De eerste weken van haar zwangerschap verliepen naar eigen zeggen niet zo vlotjes, want de actrice was serieus ziek. In tegenstelling tot vele andere vrouwen voelde Daphne zich ook niet op en top vrouw met die nieuwe, bolle buik.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Avonturen

Daphne was dan ook superenthousiast toen ze vorige week woensdag haar dochtertje kon verwelkomen. Het meisje kreeg de mooie naam Allie. ‘Op 26 juni om 12u18 is Allie begonnen aan haar grote reis’, schreef ze op haar Instagrampagina bij de afbeelding van het mooie geboortekaartje. ‘Wij zijn dolblij en meer dan klaar om vanaf nu al onze avonturen met drie te beleven. Met veel trots kondigen we een fantastisch mensje aan!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: