Home celebs SCHATTIG: ‘Thuis’-acteur Michiel De Meyer en vriendin schitteren samen in ’40-45′

SCHATTIG: ‘Thuis’-acteur Michiel De Meyer en vriendin schitteren samen in ’40-45′

Afgelopen weekend moest Michiel toekijken hoe Line kuste met Jelle Cleymans, maar af en toe zal hij diens plaats mogen innemen.

Er zit liefde in de spektakelmusical ’40-45′, zowel op als naast de scène. ‘Thuis’-acteur Michiel De Meyer moest afgelopen weekend bij de eerste voorstelling toekijken hoe zijn vriendin Jelle Cleymans kuste, maar af en toe zal de acteur diens plaats mogen innemen.

Staf en Marie

‘Als het mag, kom ik even tussen Staf en Marie’, schrijft Michiel onder een mooie foto op de rode loper van hem en zijn vriendin Line Ellegiers. Zij speelde afgelopen weekend de rol van Marie, de geliefde van Jelle Cleymans’ personage Staf, in de musical ’40-45′. Michiel behoort tot het ensemble en vertolkt verschillende, kleinere rollen. Jaloers op de grotere rol van zijn lief is hij echter allesbehalve, apetrots des te meer.

Extra trots zal Michiel waarschijnlijk zijn wanneer hij de rol van Staf mag spelen, want hij is de understudy van Cleymans. Dat betekent dat de acteur de hoofdrol voor zich neemt tijdens schoolvoorstellingen, en indien Jelle ziek wordt. Zo’n understudy is geen onnodige luxe, zeker niet nu de voorstellingen van ’40-45′ maar liefst tot in maart doorgaan. En wie weet hoeveel voorstellingen er nog bij komen. Als je een beetje geluk hebt, zal je de liefde tussen Marie en Staf, ofwel Michiel en Line, dus écht van het podium zien spatten.

Meer ’40-45′: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.