Home celebs Is ‘Temptation’ Megan opnieuw single? Haar relatie met Joshua’s beste vriend Jochen...

Is ‘Temptation’ Megan opnieuw single? Haar relatie met Joshua’s beste vriend Jochen lijkt voorbij

Vorige maand vertelde Megan ons nog dat ze Jochen met haar ogen toe vertrouwde.

Temptation Megan
© Instagram @desaevermegan

Het lijkt erop dat Oostendse exen Kevin en Megan opnieuw op de markt zijn. Kevin werd bijna onmiddellijk na de laatste aflevering van ‘Temptation Island’ gedumpt door verleidster Chloë, en ook tussen Megan en haar nieuw lief Jochen ging het mis, als we Instagram mogen geloven. De twee volgen elkaar niet meer en verwijderden alle foto’s van hun tweeën.

Exit Jochen

Begin mei, net na de laatste aflevering van ‘Temptation Island’, vertelde Megan bij ons op de sofa over haar relatie met Jochen Meykens, de beste vriend van verleider Joshua. ‘Ik vertrouw die jongen met mijn ogen toe. Ik durfde niemand meer te vertrouwen na wat er op ‘Temptation Island’ gebeurd is, tot ik hem leerde kennen. Hij is echt een goede en oprechte jongen’, zei ze toen.

Megan en Jochen leerden elkaar kennen op een feestje waarvoor de Oostendse en haar ‘Temptation’-scharrel Joshua allebei geboekt waren. De verleider nam zijn beste maat mee, en het klikte onmiddellijk tussen hem en de Oostendse. Midden maart begonnen er verliefde foto’s op Megans Instagram te verschijnen en niet veel later bevestigde Joshua de relatie tussen de twee tortelduifjes. Maar de schattige plaatjes die het koppeltje sindsdien deelde, zijn ondertussen allemaal verdwenen. Ook volgen ze elkaar niet meer. Dat ruikt naar een pijnlijke relatiebreuk, nietwaar?

De liefdesgeschiedenis van Megan en Kevin kennende, is het een kwestie van tijd voor de twee singles elkaar weer opzoeken. Al zal dat niet voor direct zijn, want in Kevins Instagram-bio staat te lezen dat hij momenteel van het schoon (werk)leven geniet op Sunny Beach in Bulgarije.

© Instagram @desaevermegan

Meer ‘Temptation’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.