Home celebs Taylor Swift en Tom Hiddleston zijn al na 3 maanden uit elkaar

Taylor Swift en Tom Hiddleston zijn al na 3 maanden uit elkaar

Really?

Reporters
De zomer loopt stilaan op z’n einde en hetzelfde is van toepassing op de romance van Taylor Swift. Volgens Us Weekly heeft het kersverse koppel een punt gezet achter hun relatie. Het nieuws kwam voor veel fans als een grote verrassing, want de twee zijn nog maar drie maanden samen.

In juni raakte het nieuws bekend dat Taylor en Tom een relatie hadden. Hun relatie was redelijk publiek, denk maar aan het strandfeestje van de zangeres op ‘The 4th of July’. Hier werd Tom zelfs gespot met een T-shirt met het opschrift ‘I heart T.S.’ Tom heeft er geen problemen mee om in de spotlight te staan, maar Taylor Swift wil haar relatie liever privé houden. Dit zou dan ook de voornaamste oorzaak van hun breuk zijn.
 

via GIPHY

Nog een oorzaak was hun drukke agenda. Tom is momenteel druk bezig met opnames voor zijn nieuwe film ‘Thor: Ragnarok’ en hij moest hiervoor helemaal naar Australië. Last but not least hebben veel mensen steeds gedacht dat hun relatie een publiciteitsstunt was. Momenteel heeft nog geen van beiden gereageerd op hun break-up. Hopelijk kunnen de twee wel vrienden blijven en eindigt het niet in een hoop drama zoals met Calvin Harris.
 

Nog meer lezen over Taylor Swift:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.