Home celebs Studio 100 noemt gefotoshopte K3-cover ‘niet definitief’

Studio 100 noemt gefotoshopte K3-cover ‘niet definitief’

De cover met een overduidelijk gefotoshopte Marthe kreeg heel wat kritiek.

K3
Gisteren gaf men de cover van K3's nieuwste cd 'Ushuaia' vrij en daar kwam heel wat rumoer bij kijken. De anders ietwat sip ogende Marthe had opeens een open blik en een wel heel scherp neusje gekregen. Er kwam duidelijk een flinke laag make-up aan te pas, maar ook heel wat gefotoshop, als we de criticasters mogen geloven.

'We zaten met een deadline, die foto was niet definitief', klinkt het ondertussen bij Studio 100. Volgens Studio 100-CEO Anja Van Mensel was de foto uitlsuitend bedoeld om 'piepklein' gepubliceerd te worden op sociale media. Maar uiteindelijk konden we Marthes gefotoshopte tronie tóch overal ingezoomd en wel bewonderen. Viel dat even tegen, zeg.

Studio 100 geeft dan ook zonder schroom toe dat er serieus gesleuteld werd aan de foto: 'Maar dat heeft met het vreemde perspectief van de foto te maken. De echte foto’s worden pas in de laatste week van augustus gemaakt. Die liggen in dezelfde lijn, maar worden veel minder bewerkt. Aan de dames van K3 is eigenlijk geen werk, die stralen genoeg van zichzelf. Uiteraard worden de definitieve foto’s ook gefotoshopt, om ze wat glans te geven. Dat gebeurt met alle foto’s die op een cd komen.'

Toen Marthe nog maar net een K'tje was, zei ze nog gerust aan haar sippe blik te willen laten sleutelen als dat van haar verwacht werd. Gelukkig beloofde Studio 100 nooit zoiets van haar te eisen.

 

YOU are GOOD enough, SMART enough, BEAUTIFUL enough and STRONG enough! Believe it and never let insecurity run your life!

A photo posted by Marthe De Pillecyn (@marthedep) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.