Home celebs Speelt Beyoncé straks de rol van Nala in ‘The Lion King’?

Speelt Beyoncé straks de rol van Nala in ‘The Lion King’?

Als het van Disney afhangt wel...

Reporters
Wij kennen haar natuurlijk als Queen B, maar het lijkt erop dat Beyoncé haar imperium straks gaat uitbreiden. Als het van Disney afhangt, spreekt de zangeres namelijk de stem in van de leeuwenkoningin Nala in de remake van ‘The Lion King’.

De remake van ‘Beauty and the Beast’ is nog maar net uit en we kunnen al uitkijken naar een volgende Disneyfilm. Bij Disney werken ze namelijk aan een nieuwe verfilming van ‘De Leeuwenkoning’. Jon Favreau zou de film regisseren en twee van de hoofdrollen zijn ook al ingevuld. Zo neemt Donald Glover de rol van Simba op zich en James Earl Jones keert terug als Mufasa.
 

Klinkt al veelbelovend, maar het kan nog beter worden. Jon Favreau, de regisseur van de film, heeft namelijk al iemand in gedachten om de stem van Nala in te spreken. En dat is niemand minder dan Queen B herself.

via GIPHY

Volgens een bron doen ze er alles aan om Beyoncé te strikken en zijn ze bereid om zich volledig aan het schema van de zangeres aan te passen. Ook Variety schrijft dat Disney haar al een voorstel gedaan heeft, maar dat ze momenteel nog niks beslist heeft. Wij hopen natuurlijk dat de geruchten waar zijn: Queen B for president!
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.