Home celebs SNIF: Ben Affleck en Jennifer Garner gaan dan toch scheiden

SNIF: Ben Affleck en Jennifer Garner gaan dan toch scheiden

Alweer een powerkoppel minder...

Dennis Van Tine/Empics Entertainment/Photo News
Het huwelijk van Ben Affleck en Jennifer Garner is dan toch voorgoed voorbij. De twee maakten hun breuk al in 2015 bekend, maar nadien zouden ze beslist hebben om verder aan hun huwelijk te werken. Helaas zijn de verliefde vlinders niet teruggekeerd. 

Acteurskoppel Ben Affleck en Jennifer Garner besloten in 2015 een punt achter hun tienjarige huwelijk te zetten. Volgens verschillende bronnen was het een moeilijke beslissing, maar na veel wikken en wegen leek een scheiding de beste oplossing. 

Enkele weken geleden nog ging het gerucht de ronde dat Ben en Jennifer hun relatie opnieuw een kans wilden geven. Een bron dicht bij de actrice beweerde zelfs dat Jennifer de scheiding wilde afblazen. Maar het koppel zou dan toch de knoop hebben doorgehakt, want donderdag dienden ze de officiële scheidingspapieren in. 

Ben en Jennifer stapte in 2005 in het huwelijksbootje, en in datzelfde jaar werd hun eerste dochter Violet geboren. Vier jaar later kwam Seraphina ter wereld, en in 2012 verwelkomde het koppel hun zoon Samuel. Het gok- en drankprobleem van Ben zou ervoor gezorgd hebben dat de twee uit elkaar groeiden. Zijn affaire met de nanny was de druppel.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.