Home celebs Shay Mitchell onder vuur voor glamoureus portret waarop ze borstvoeding geeft

Shay Mitchell onder vuur voor glamoureus portret waarop ze borstvoeding geeft

De 'Pretty Little Liars'-actrice was er als de kippen bij om haar haters van antwoord te dienen.

shay mitchell
© Getty Images

Kersverse mama Shay Mitchell ligt onder vuur voor het delen van een glamoureus portret waarop ze borstvoeding geeft. De 32-jarige ‘Pretty Little Liars’-actrice wordt er op Instagram van beticht enkel uit te zijn op aandacht.

Vraag het aan eender welke kersverse moeder: de kraamperiode zal zelden omschreven worden als ‘glamoureus’. Toch slaagt Shay Mitchell erin om sinds de geboorte van haar dochter het ene betoverende kiekje na het andere te delen op Instagram.

We gaan er niet flauw over doen, iedereen weet dat celebs zoals Mitchell kunnen rekenen op een team van visagisten, kappers en stylisten. Toch zag de ‘Pretty Little Liars‘-actrice er nooit beter uit sinds ze in oktober moeder werd van dochter Atlas Noa.

Het ultieme bewijs? Mitchells laatste foto op Instagram. Full make-up, wind in de haren en Atlas aan haar borst. Het moederschap zag er nog nooit zo glamoureus uit.

Bekende collega’s waaronder Vanessa Hudgens, Ashley Graham, Emily Ratajkowski, Hilary Duff en Troian Bellisario prezen de 32-jarige actrice voor het prachtige portret.

View this post on Instagram

Breast friends

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Borstvoeding geven behoort tot de privésfeer’

Al was niet iedereen even enthousiast. ‘Stop met het delen van onrealistische foto’s van het moederschap‘, reageerde een volger. Anderen vinden dan weer dat borstvoeding tot de privésfeer behoort en betichten Mitchell ervan het kiekje enkel te delen om er de pers mee te halen.

Toen ene Shelly onder het portret schreef dat de kersverse moeder alleen maar uit is op aandacht omdat ze naar de camera kijkt en niet naar haar dochter, was de actrice er als de kippen bij om haar van antwoord te dienen.

Laat me alsjeblief weten waar ik jouw ouderschapshandleiding kan downloaden!

‘Ik heb het deel gemist in babyboeken waarbij wordt gezegd dat ik oogcontact moet bewaren met mijn dochter terwijl ze drinkt in plaats van een geweldig moment vast te leggen’, aldus een sarcastische Mitchell. ‘Laat me alsjeblief weten waar ik jouw ouderschapshandleiding kan downloaden, ik ga er meteen mee aan de slag!’

View this post on Instagram

Idk looks pretty connected to me. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer nieuws uit Hollywood: