Home celebs Shauni van ‘The Voice’ versiert hoofdrol in nieuwe musical

Shauni van ‘The Voice’ versiert hoofdrol in nieuwe musical

De zoetgevooisde blondine maakte vooral indruk met haar battle

Medialaan
Na haar mooie versie van 'Toxic' in de blind auditions en het geweldige duet met Sepp in de battles, werd Shauni Rau al snel één van de topfavorieten in 'The Voice van Vlaanderen'. De hoofdprijs kon ze niet wegkapen, maar het avontuur leverde haar nu wel een eerste job als zangeres op. De jongedame uit Wilrijk zal Rapunzel spelen in een nieuwe musical van Music Hall.

De 22-jarige Shauni moest 'The Voice van Vlaanderen' na de eerste liveshow verrassend verlaten, maar is nu wel de eerste van de kandidaten die een grote stap zet richting zangcarrière. De zoetgevooisde blondine zal op 25 en 26 december in het Capitole in Gent en op 25 en 26 februari 2017 in de Schouwburg van Antwerpen te zien zijn als het langharige sprookjesfiguur Rapunzel in de gelijknamige musical. Op het podium zal ze onder andere het gezelschap krijgen van musicalsterren Thomas Van Goethem, Liv Van Aelst en Jasmine Jaspers.

Indruk maken deed Shauni vooral met haar duet met de al even populaire Sepp in de battles. Hun versie van 'Marvin Gaye' van Charlie Puth en Meghan Trainor werd ondertussen op YouTube al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Lees ook:

INTERVIEW Nora Gharib: ‘Dat ik een van Gertjes favorieten was, is het mooiste compliment dat ik kon krijgen.’

OH: 'Blind getrouwd'-koppel gaat in relatietherapie

AI: Amerikanen verwarren Matthias Schoenaerts met Poetin

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.