Home celebs Shania Twain verklapt eindelijk waarom Brad Pitt ‘didn’t impress her much’

Shania Twain verklapt eindelijk waarom Brad Pitt ‘didn’t impress her much’

Er is een reden waarom ze net hem vermeldt in haar hit.

shania twain

‘That don’t impress me much…u-uh-uhuh!’ Als je de nineties bewust hebt meegemaakt, herinner je je de hit van Shania Twain nog wel, en de bijhorende videoclip waarin ze als rosse stoot in een jachtluipaardpakje alle mannen afwijst. Bijna twintig jaar nadat de single uitkwam, heeft de zangeres verklapt waarom ze Brad Pitt – nog steeds een van de meest indrukwekkende mannen op aarde – erin vermeldt.

‘Oh, so you’re Brad Pitt?’

In een recent interview besloot de ondertussen 52-jarige Shania Twain het verhaal achter haar hit ‘That Don’t Impress Me Much’ te vertellen. In de single zingt ze over een man die geen indruk maakt op haar, ondanks het feit dat hij zichzelf heel slim en knap vindt en dat hij met ‘n mooie auto rijdt. Hij mag dan nog een rocket scientist, Elvis of zelfs Brad Pitt zijn, Shania is not impressed. Een man moet haar vooral ‘s nachts warm kunnen houden en ‘the touch’ hebben.

Maar waarom Brad Pitt, zowat de aantrekkelijkste adonis van de jaren ’90? Shania vertelde in het interview dat ze geïnspireerd werd door de naaktfoto’s van Brad en Gwyneth Paltrow die destijds de ronde deden – de twee acteurs waren toen een koppel. ‘Er was een vriendin van mij op bezoek en we waren samen koekjes aan het bakken. Er was een heel schandaal rond die naaktfoto’s toen, iedereen praatte erover. En ik bedacht gewoon dat ik niet snapte waar al het gedoe over ging.’

Nu zou een slechter mens kunnen denken dat Twain niet onder de indruk was van Brads naaktfoto’s, als in: niet onder de indruk van (de grootte van) wat ze zag. Maar zo zijn we niet. De zangeres bedoelde wel degelijk dat ze vond dat er een drama gemaakt werd over niets, dat naaktheid helemaal niet zo’n big deal is. Ze was not impressed door de foto’s omdat ze ze helemaal niet zo schandalig vond. Toch? Of zijn we nu naïef?

Meer nostalgie:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.