Home celebs CUTE: Selah Sue deelt eerste foto van haar kersverse zoontje op Instagram

CUTE: Selah Sue deelt eerste foto van haar kersverse zoontje op Instagram

Baby Mingus werd geboren op precies dezelfde dag als zijn oudere broertje Seth.

© Photonews
© Photonews

Baby spam alert: Selah Sue heeft voor de tweede keer een zoontje gekregen. Dat heuglijke nieuws deelt de vrouw met het leukste kapsel van Vlaanderen vandaag met een trotse foto op Instagram. Terecht, want baby Mingus ziet er zo adorable uit!

Wat vliegt de tijd. Het lijkt pas gisteren dat we lieten weten dat Selah Sue opnieuw in blijde verwachting was. Dat nieuws deelde ze toen met een foto op Instagram, en ook nu kiest ze voor die weg om de geboorte van haar tweede telg bekend te maken. Het plaatje toont de eerste ontmoeting tussen haar oudste zoontje Seth, inmiddels twee jaar oud, en haar kersverse baby Mingus.

Allebei jarig

Selah Sue, van wie de echte naam Sanne Putseys is, zal voortaan nóg meer toeters en bellen mogen bovenhalen op 19 maart. Mingus besloot immers op precies dezelfde dag ter wereld te komen als zijn grote broer Seth. Exact twee jaar geleden werd Selah Sue namelijk voor de eerste keer mama. Tijdens die zwangerschap laste de zangeres een break van haar muzikale carrière in om zich volop op het moederschap te storten. Of ze dat nu weer zo plant, blijft voorlopig onduidelijk.

Ten huize Sue lopen inmiddels vier kinderen rond. Naast Seth en Mingus heeft haar vriend Joachim Saerens namelijk nog twee kinderen uit een vorige relatie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.