Home celebs Seizoen 6 van Pretty Little Liars is er!

Seizoen 6 van Pretty Little Liars is er!

ABC Family
Na de seizoensfinale van de Amerikaanse tv-serie 'Pretty Little Liars' hadden we maar één gedachte: Who the hell is A?! Gelukkig verschijnt de eerste aflevering van seizoen zes al op 2 juni in de VS en die wil je ab-so-luut niet missen. Aria, Spencer, Emily en Hanna maken namelijk een sprong in de tijd. Stay tuned!

Pretty Little Liars seizoen 6

En de tijd staat hen duidelijk goed. De vier meisjes zien er super classy uit. In seizoen zes maken we een sprongetje van vijf jaar. Wij zijn alvast super benieuwd om te zien hoe hun leven er nu uitziet. Zijn Aria en Ezra nog een item? Heeft Emily de liefde van haar leven al gevonden en nog belangrijker: maakt A hun het leven nog altijd zuur?

De eerste aflevering heet ‘Game On, Charles’. De eerste helft van het zesde seizoen zal bestaan uit tien afleveringen. In België kan je 'Pretty Little Liars' op Netflix met een week vertraging bekijken.

Bron: Giphy.com

Welk 'Pretty Little Liars'-personage ben jij?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten