Home celebs Sarah Jessica Parker ruilt haar signature lokken in voor een blonde bob

Sarah Jessica Parker ruilt haar signature lokken in voor een blonde bob

Is het een pruik of heeft de actrice definitief afscheid genomen van haar lange lokken?

Sarah Jessica Parker
Photonews

Sarah Jessica Parker staat bekend om haar lange lokken, maar nu is de actrice gespot met een platinablonde bob. De 52-jarige Hollywoodster werd voor het eerst met haar nieuwe coupe gezien in Times Square in New York City terwijl ze aan het filmen was. De enige vraag die ons nog rest: is het een pruik of heeft SJP écht een bezoekje aan de kapper gebracht?

Bye bye, lange lokken?

We kennen Sarah Jessica Parker het beste met haar lange, honingblonde lokken, maar het lijkt erop dat de actrice besloten heeft dat het tijd was voor verandering. De ‘Sex and the City’-ster heeft haar look daar de jaren heen amper veranderd en hierdoor lijken veel mensen te denken dat het om een pruik gaat.

Aangezien SJP met haar nieuw kapsel gespot werd op een filmset gaat het waarschijnlijk om een pruik, maar wij vinden haar make-over meer dan geslaagd. Misschien toch eens een afspraak maken bij de kapper?

Ook voor welk project de actrice aan het filmen was, is voorlopig niet duidelijk. Ze is momenteel aan het opnemen voor het tweede seizoen voor haar tv-serie ‘Divorce’, maar binnenkort speelt ze ook mee in het romantische drama ‘Best Day of My Life’. Hier speelt ze de rol van Vivienne, een muzikante uit NYC. Haar personage krijgt een diagnose te horen die haar leven zal veranderen en hierdoor blikt ze terug op de successen en mislukkingen uit haar leven. Eentje voor op je must watch-lijstje!

Lees ook: