Home celebs Sandra Bullock doneert 1 miljoen dollar aan de slachtoffers van orkaan Harvey

Sandra Bullock doneert 1 miljoen dollar aan de slachtoffers van orkaan Harvey

Ook de Kardashians, Beyoncé en verschillende andere celebrities doen wat ze kunnen

Our Brand Is Crisis Premiere - LA. Sandra Bullock attends the premiere of Warner Bros. Pictures Our Brand Is Crisis at TCL Chinese Theatre in Los Angeles, CA,, USA, on October 26, 2015. Photo By Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM URN:24560876 + PHOTO NEWS / PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS

Zondagavond heeft Kevin Hart een boodschap op zijn Instagramaccount gezet waar hij zijn beroemde vrienden zoals Jay Z en Beyoncé aanspoort om 25.000 dollar te doneren aan de slachtoffers van orkaan Harvey. Zijn boodschap gaat duidelijk niet onopgemerkt voorbij, want ook andere celebrities hebben ondertussen gedoneerd. Zo heeft actrice Sandra Bullock maar liefst 1 miljoen dollar (!) aan het Rode Kruis gegeven om zo slachtoffers van de orkaan te helpen.

Het oosten van Texas en de stad Houston worden momenteel geteisterd door orkaan Harvey. De impact van de storm is ongezien en zijn doortocht heeft grote delen van dit gebied compleet verwoest. Alle hulp is dus meer dan welkom en zo heeft bijvoorbeeld Kevin Hart enkele van zijn bekende vrienden uitgedaagd om 25.000 dollar te doneren aan het goede doel.

America's sweetheart donated $1 million to Hurricane Harvey victims. ❤️ (?:Getty Images)

A post shared by E! News (@enews) on

Oproep op Instagram

Zijn boodschap werd duidelijk ontvangen, want verschillende beroemdheden hebben ondertussen een donatie gemaakt. Sandra Bullock staat met haar som van maar liefst één miljoen dollar bovenaan het lijstje. ‘Ik ben gewoon zo dankbaar dat ik dit kan doen. Nu is het belangrijk om er voor elkaar te zijn en om elkaar te steunen’, aldus de 53-jarige actrice.

Verder hebben ook de Kardashians samen een half miljoen dollar gedoneerd aan het Amerikaanse Rode Kruis, dit hebben de zusjes zelf bekendgemaakt op sociale media. Ook Chris Brown (100.000 dollar), Jennifer Lopez (25.000 dollar) en DJ Khaled (25.000 dollar) hebben reeds gedoneerd. Dwayne ‘The Rock’ Johnson, die in 1992 zelf orkaan Andrew overleefd heeft, steunt de duizenden getroffen inwoners. ‘We willen allemaal ons deel doen om zo alle gezinnen die het nodig hebben te steunen’, aldus de acteur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Beyoncé, die zelf van Houston is, doet wat ze kan om alle slachtoffers van orkaan Harvey te helpen. Samen met haar stichting ‘BeyGOOD’ en haar pastoor Rudy Rasmus heeft ze een plan opgesteld om alle inwoners te helpen.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Lees ook:

VIDEO: Coldplay brengt eerbetoon aan de slachtoffers van orkaan Harvey