Home celebs VIDEO: Coldplay brengt eerbetoon aan de slachtoffers van orkaan Harvey

VIDEO: Coldplay brengt eerbetoon aan de slachtoffers van orkaan Harvey

' I'm dreamin' of when Houston has no problems'

Coldplay
Photonews

Vorige week was Coldplay genoodzaakt om een concert in de Amerikaanse stad Houston te annuleren, dit door de gevolgen van orkaan Harvey. Om alle inwoners een hart onder de riem te steken, hebben ze tijdens hun optreden in Miami een gloednieuw nummer opgedragen aan alle slachtoffers.

De groep moest hun optreden in Houston annuleren door de gevolgen van orkaan Harvey. ‘We hadden vanavond zo graag willen optreden, maar we zijn momenteel naar het nieuws over de storm aan het kijken en we willen de veiligheid van onze fans niet in gevaar brengen’, zo klonk het in een statement op hun Facebookpagina.

‘Houston’

Als eerbetoon aan de inwoners van de stad heeft Chris een nummer geschreven over Houston en dit heeft de groep gespeeld tijdens hun concert in Miami. ‘Dit is een nieuw nummer en we gaan het maar één keer spelen. We gaan het voor iedereen hier zingen en dan sturen we het door naar Houston voor iedereen die het concert gemist heeft’, aldus frontman Chris Martin.

Het is bovendien niet de eerste keer dat de groep een eerbetoon brengt tijdens een van hun concerten. In het begin van deze maand heeft Coldplay een nummer opgedragen om de overleden Linkin Park-zanger Chester Bennington te eren.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.