Home celebs Sam Smith spreekt voor het eerst over zijn break-up met Brandon Flynn

Sam Smith spreekt voor het eerst over zijn break-up met Brandon Flynn

Tijdens zijn concert in New York gaf de zanger toe dat hij het momenteel erg moeilijk heeft.

Sam Smith
Instagram: flynnagin11

Gisteren kregen we te horen dat Sam Smith en ’13 Reasons Why’-acteur Brandon Flynn een punt gezet hebben achter hun relatie. De twee waren negen maanden aan het daten en ondanks enkele erg gelukkige momenten samen, hebben ze toch besloten om uit elkaar te gaan. Tijdens zijn concert in New York gisterenavond sprak de zanger voor het eerst over hun break-up.

Sam Smith en Brandon Flynn werden begin november voor het eerst samen gespot. Het koppel was ongeveer negen maanden samen, maar toch hebben ze nu besloten om een punt te zetten achter hun relatie. De ‘Stay With Me’-zanger heeft meteen al hun foto’s samen verwijderd van zijn Instagramaccount en de twee zouden elkaar ondertussen ook niet langer volgen op sociale media.

De Britse zanger had het ook bij break-ups in het verleden erg moeilijk, en dat is in de split met Brandon niet anders. Zo vertelde een bron dat hij er kapot van was. Gisteren sprak Sam voor de eerste keer zelf over hun relatiebreuk.

The show must go on

Sam is net aan zijn Amerikaanse tournee begonnen en gisteren stond hij op het podium in New York. Tijdens zijn optreden besloot hij om zijn fans toe te spreken. Het is duidelijk dat hij het momenteel erg moeilijk heeft. ‘Ik weet dat iedereen die hier aanwezig is, momenteel iets meemaakt. Mezelf inbegrepen’, klonk het door de microfoon.

‘Vanavond wil ik dat we al onze zorgen en hartzeer achter ons laten en gewoon plezier beleven. Laten we dan ook samen zo luid mogelijk zingen’, ging hij verder. Keep your head up, Sam!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.