Home celebs Ronnie Magro uit ‘Jersey Shore’ wordt papa

Ronnie Magro uit ‘Jersey Shore’ wordt papa

Zijn vriendin Jen zou al zes maanden zwanger zijn.

Ronnie Magro
Instagram: realronniemagro

Het is een vruchtbaar jaar voor de cast van ‘Geordie Shore‘ en ‘Jersey Shore’. Na Greg Lake en Gaz is het nu de beurt aan Ronnie Magro. Hij heeft namelijk aan Us Weekly verklapt dat zijn vriendin Jen Harley zwanger is.

In februari was Ronnie nog samen met Malika Haqq, een goede vriendin van Khloé Kardashian, maar niet veel later heeft hij opnieuw de liefde gevonden bij Jen.

De ‘Jersey Shore’-ster heeft er bovendien geen gras over laten groeien, want zijn nieuwe vriendin zou ondertussen al zes maanden zwanger zijn. Bij Us Weekly schrijven ze ook dat het om een meisje gaat. ‘Iedere man droomt van een zoon, maar ik ben opgegroeid met veel zussen dus ik ben het gewoon om vrouwen om mij heen te hebben’, aldus Ronnie.

Ronnie heeft de zwangerschap van zijn lief ook zelf bekendgemaakt op Instagram en dit met onderstaande foto. ’Er gebeuren dingen in je leven die je niet verwacht of die je niet gepland had. #BestFriend #MyLife #LoveHer’, klinkt het in het onderschrift.

Het koppel zelf is alvast erg enthousiast en kregen alvast een like van collega’s Snooki en Michael ‘The Situation’ Sorrentino.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.