Home celebs Nederlandse rapper Frenna maakt originele versie van Clouseauhit ‘Daar Gaat Ze’

Nederlandse rapper Frenna maakt originele versie van Clouseauhit ‘Daar Gaat Ze’

Dimitri Vegas & Like Mike werkten mee aan de cover.

© photo news & belga

‘Daar Gaat Ze’ is een van de allergrootste hits van Clouseau. De Nederlandse rapper Frenna nam nu de plaats in van Koen Wauters en bracht zijn eigen versie uit van de klassieker.

Een schijf die iedereen kan meezingen, jong of oud, en die op elke goede fuif wordt gedraaid. ‘Daar Gaat Ze’ van Clouseau is een echte klassieker. Het liedje werd uitgebracht door de broers Koen en Kris Wauters in 1990, en was onmiddellijk een gigantisch grote hit.

Catchy beat en aangepaste tekst

Sommige liedjes mag je gewoon niet coveren. Zo krijgen we bijvoorbeeld kippenvel – en niet op de goede manier – wanneer opnieuw een zangeres ‘Nothing Else Matters’ van Metallica geloofwaardig tracht te brengen. ‘Daar Gaat Ze’ is ook zo’n soort cultureel erfgoed, maar dan voor ons Belgenlandje.

View this post on Instagram

👌🏿

A post shared by 1/4 SFB | 777 (@frenna) on

Toch ging de Nederlandse rapper Frenna de uitdaging aan en hij liet zich daarbij goed omringen. Hij werkte namelijk samen met twee andere Belgische helden: Dimitri Vegas & Like Mike. Het resultaat? Een catchy beat en een wat aangepaste tekst.

Benieuwd wat de combinatie van een rapper, het bekendste dj-duo van de wereld en een Vlaamse hit geeft? Luister dan zeker naar het onderstaand fragment dat Frenna al vrijgaf op zijn Instagramaccount.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.