Home celebs Koen Wauters pakt fan stevig vast om openingsdans over te doen

Koen Wauters pakt fan stevig vast om openingsdans over te doen

Een man met een hart van goud!

Clouseau bestaat dertig jaar en daarom touren de mannen heel België rond met hun nieuwe show ‘Clouseau 30’. Gisterenavond stonden ze in Heist-op-den-Berg en voor één fan werd het een avond om nooit meer te vergeten. Yep, stiekem zijn wij ontzettend jaloers!

Koen Wauters stond samen met zijn broer Kris al ontelbare keren in een uitverkocht Sportpaleis. Maar voor hun nieuwste concertreeks houden de mannen het liever intiem en daarom staan ze dit jaar in kleinere zalen. Bij deze concerten staan de liedjes met een verhaal centraal.

Onvergetelijke herinnering

Tijdens een carrière van dertig jaar gebeurt er veel, daarom vroeg Koen naar de mooiste herinneringen van zijn fans. Een enthousiaste dame riep dat ‘Altijd heb ik je lief‘ haar openingsdans was. Koen twijfelde geen seconde en riep de vrouw naar het podium om samen die dans over te doen. Cute!

De vrouw had haar smartphone in de aanslag om dit moment voor haar leven vast te leggen, maar Koen vond dat geen goed idee. ‘In plaats van te genieten van dit moment.’ Gelukkig filmde een andere fan het hele gebeuren verder.

Liefste Koen, zo mag je ons ook wel eens vastpakken.

Lees ook: