Home celebs PROFICIAT: Louis Talpe heeft een nieuw lief

PROFICIAT: Louis Talpe heeft een nieuw lief

Wij gaan alvast in een hoekje huilen.

KIPPA via Belga
Er is weer een begeerlijke vrijgezel van ’t straat. Louis Talpe is helaas niet meer beschikbaar, dames. Hij wordt namelijk gelinkt aan de Kempense Emilie. Ze zouden elkaar hebben leren kennen in de populaire Antwerpse nachtclub The Villa. Het is dé hotspot van het moment voor onze BV’s.

Op Instagram post Emilie regelmatig foto’s in bikini; ze is duidelijk een echte babe. Voorlopig werkt ze nog als stewardesse bij TUIfly, maar ze is een socialmediaster in wording. We vragen ons af of ze er met een groeiend aantal volgers misschien een carrière van wil maken.

Het meest opvallende aan Emilie is wel dat ze nog bijzonder 'piep' is. Emilie is namelijk geboren in april 1994, wat haar 22 jaar jong maakt. Voor hottie Louis, 35 jaar, is dat duidelijk geen probleem. 

Louis liet eerder al weten dat zijn toekomstige liefde 'mooi moet zijn, moet kunnen koken en moet verdragen dat hij vaak gaat sporten'. Als we kijken naar het prachtige bikinifiguur van deze babe, zal ze alvast vol begrip zijn. Of ze kan koken, zal ze ons nog moeten bewijzen. Hey, Emilie, what’s your secret

Wij wensen het jonge koppel alvast een dikke proficiat!

LEES MEER:

Louis Talpe: 'Na twee dagen zonder sport word ik zot'

WOW: hottie Louis Talpe is op weg naar Hollywood

KWIJL: deze beelden van Louis Talpe in blote bast doen je verlangen naar 'Eeuwige roem'

Bron: Dag Allemaal