Home celebs PROFICIAT: Emma Bale wint MTV EMA voor Best Belgian Act

PROFICIAT: Emma Bale wint MTV EMA voor Best Belgian Act

Emma nam het op tegen Laura Tesoro, Tourist LeMC, Lost Frequencies en Woodie Smalls.

De 17-jarige Vlaamse zangeres Emma Bale won gisteravond de MTV Europe Music Award voor Best Belgian Act. Ze kaapte de trofee weg voor de neuzen van Laura Tesoro, Tourist LeMC, Lost Frequencies en Woodie Smalls.

Gisteren vond in IKON in Antwerpen de exclusieve MTV EMA Pre-Party plaats, het opwarmertje voor de echte EMAs die deze zondag in Rotterdam zullen plaatsvinden. Maar ook gisteren werd er al een belangrijke trofee overhandigd. Die van Best Belgian Act 2016!

De genomineerden voor de EMA voor Best Belgian Act 2016 waren Emma Bale, Laura Tesoro, Tourist LeMC, Lost Frequencies en Woodie Smalls. Wekenlang kon iedereen stemmen op zijn favoriete muzikant. Emma behaalde de meeste stemmen en mag zichzelf dus vanaf nu Best Belgian Act 2016 noemen. In Rotterdam maakt ze nog kans op de EMA voor Best Worldwide Act.

Deze zondag vinden de MTV EMAs plaats in Rotterdam. Met optredens van Bruno Mars, Kings of Leon, OneRepublic, Martin Garrix, Afrojack, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson belooft het daar een dik feest te worden. Je kan zondag vanaf 21u de hele show live volgen op MTV.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.