Home celebs Prins Harry kiest zijn broer prins William als getuige op zijn huwelijk

Prins Harry kiest zijn broer prins William als getuige op zijn huwelijk

Ook prins George en prinses Charlotte krijgen een belangrijke rol.

Prins Harry en William
© Photo News

Volgend jaar in mei geven prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle het jawoord aan elkaar. De twee hebben dus nog even tijd om alles te regelen, maar toch zijn ze al druk in de weer met de voorbereidingen. Zo vroeg prins Harry zijn broer als getuige, en ook prins George en prinses Charlotte mogen hun mooiste kleren uit de kast halen.

Volgens The Sunday Times vroeg prins Harry zijn broer prins William als getuige op zijn huwelijk in mei 2018. Zes jaar geleden waren de rollen omgedraaid en speelde Harry de rechterhand van zijn broer tijdens zijn huwelijk met Kate Middleton.

Bruidskindjes

Ook het neefje en nichtje van Harry zullen een belangrijke rol spelen. Zij mogen namelijk Meghan Markle begeleiden naar het altaar in de St George’s Chapel. Prins George zou zelfs de ringen mogen afgeven. George en zijn zusje Charlotte zijn al ervaren bruidskindjes, want vorige zomer stonden ze aan de zijde van Pippa Middleton tijdens haar huwelijk met James Matthews.

© Photo News

De Britse krant schrijft ook nog dat Kate Middleton waarschijnlijk geen specifieke rol zal krijgen tijdens de plechtigheid. De hertogin van Cambridge is momenteel zwanger van haar derde spruit en zal een paar weken voor het huwelijk van het jaar bevallen. Ze zal haar handen dus meer dan vol hebben.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.