Home celebs CUTE: Harry’s vader prins Charles zal Meghan Markle morgen naar het altaar...

CUTE: Harry’s vader prins Charles zal Meghan Markle morgen naar het altaar begeleiden

Meghan zou het haar schoonvader zelf gevraagd hebben nadat haar vader verstek gaf door een hartoperatie.

PHOTO NEWS

Halleluja! Eindelijk weten we wie Meghan Markle (36) morgen naar het altaar zal begeleiden in St. George’s Chapel nadat haar vader verstek gaf door een hartoperatie. Niemand minder dan Meghans schoonvader, prins Charles (69), zal die taak op zich nemen.

Nu Thomas Markle Sr. niet naar Windsor kon afreizen om aanwezig te zijn op het huwelijk van zijn dochter (en haar naar het altaar begeleiden), was de hamvraag: wie zal Meghan Markle (36) morgen tot bij prins Harry (33) brengen in St. George’s Chapel?

Naar verluidt zag Meghans moeder Doria Ragland (61) het wel zitten om die taak op zich te nemen, maar ook Harry’s broer prins William (35) was kandidaat.

Charles: ‘Ik ben bijzonder blij Meghan op deze manier in onze familie te verwelkomen’

Vandaag maakte Kensington Palace via een officieel statement bekend dat niemand minder dan Harry’s vader prins Charles (69) zijn schoondochter tot bij het altaar zal brengen, en wel op vraag van Meghan.

‘Mevrouw Meghan Markle heeft Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Wales – zoals Charles officieel heet – gevraagd om haar op haar huwelijksdag naar het altaar te begeleiden in St. George’s Chapel’, leest het statement. ‘De Prins van Wales is bijzonder blij om mevrouw Markle op deze manier te verwelkomen in de koninklijke familie.’

Eind goed, al goed!

Nog meer Harry & Meghan: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.