Home celebs Pharrell Williams schreef song die pas in 2117 het levenslicht zal zien

Pharrell Williams schreef song die pas in 2117 het levenslicht zal zien

We krijgen '100 Years' enkel te horen als we ons met z'n allen inzetten tegen de opwarming van de aarde.

© LOUIS XIII Cognac

De Amerikaanse zanger en muzikant Pharrell Williams schreef ‘100 Years’, een plaat die over honderd jaar zal uitkomen als we ons met z’n allen beter inzetten voor het milieu.

LOUIS XIII Cognac presenteert ‘100 Years’The Song We’ll Only Hear If We Care, een unieke muzikale compositie van Pharrell Williams die pas in 2117 wordt uitgebracht. De song zal enkel en alleen over 100 jaar het levenslicht zien als we ons met z’n allen inzetten om de opwarming van de aarde te minderen. LOUIS XIII Cognac en Pharrell sloegen de handen in elkaar omdat ze beiden enorm bekommerd zijn om het milieu.

‘100 Years’ van Pharrell Williams komt uit in 2117, maar enkel #ifwecare.

Vergaat de plaat?

Pharrells song ‘100 Years’ zal opgenomen worden op een plaat gemaakt uit klei. De plaat kan enkel vernietigd worden wanneer hij ondergedompeld wordt in water. Als het zeeniveau door de opwarming van de aarde de komende jaren blijft stijgen, voorspellen wetenschappers dat een deel van de wereld binnen 100 jaar onder water kan komen te staan. De enige manier om te garanderen dat dit originele muziekstuk over een eeuw voor het eerst beluisterd kan worden, is door de opwarming van de aarde grondig aan te pakken.

‘100 Years’ werd in première voorgesteld op een privéluistersessie in Shanghai waar Pharrell de song slechts een keer bracht. De honderd aanwezigen mochten het optreden niet opnemen zodat het lied de komende eeuw een absoluut geheim blijft. Blijft de opwarming van de aarde verdergaan zoals we hem nu zijn gangetje laten gaan, dan zal de plaat vergaan en zal ‘100 Years’ van Pharrell nooit beluisterd kunnen worden.

Meer celebnieuws vind je hier.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.