Home celebs ZIEN: Paulien Riemis vlogt tijdens haar trip naar Jamaica met Flair

ZIEN: Paulien Riemis vlogt tijdens haar trip naar Jamaica met Flair

'Ik mag nog een keertje mee met Flair', vertelt Paulien enthousiast.

© YouTube
© YouTube

Een maand geleden kon je op onze Instagram een glimp opvangen van hoe het team van Flair op Jamaica een nieuwe modereportage shootte. Dat tripje heeft blogster Paulien Riemis – een nieuweling in het vloggen, beweert ze zelf – prachtig in beeld gebracht. Op haar YouTube-kanaal kan je terecht voor een impressie van hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij een buitenlandse modeshoot.

Het lumineuze idee om te gaan vloggen schoot Paulien Riemis plots te binnen tijdens het sporten. Geïnspireerd door een andere vlogster, begon het bij haar ook te kriebelen om de camera erbij te nemen. Terecht! Als je op zo’n prachtige locatie als Jamaica vertoeft, moét je dat gewoon op beeld vastleggen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Achter de schermen

Een maand geleden trok Paulien samen met Flair naar Jamaica om er te shooten voor een modereportage. Dat resultaat kan je trouwens binnenkort bewonderen in ons magazine. Wat je misschien niet (meer) weet, is dat Paulien back in the days – 2008 om precies te zijn – onze modellenwedstrijd won. In de jaren die daarop volgden, stond ze regelmatig in ons blad. Op dit moment focust ze zich niet langer op haar modellencarrière, maar voor Flair maakte ze graag een uitzondering.

‘Tien jaar na het winnen van die wedstrijd mag ik nog een keertje mee met Flair’, ratelt een enthousiaste Paulien tegen de camera. In het verleden maakte ze weleens filmpjes voor Contour, een Vlaams YouTube-kanaal, maar nooit echt voor zichzelf, hoogstens enkele keren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wij vinden dat Paulien het geweldig doet als vlogster en hopen in de toekomst nog meer van haar te zien verschijnen.

Lees ook: