Home celebs OUCH: is Kristen Stewart aan het daten met de ex-verloofde van Cara...

OUCH: is Kristen Stewart aan het daten met de ex-verloofde van Cara Delevingne?

Arme Cara ...

Kristen Stewart zou aan het daten zijn met de Amerikaanse singer-songwriter St. Vincent aka Annie Clark. Niet zo bijzonder, ware het niet dat Clark vorige maand nog verloofd was met… Cara Delevingne. Pijnlijk… 

Begin september gingen Delevingne (24) en Clark (34) na een relatie van anderhalf jaar uit elkaar, naar eigen zeggen omwille van de lange afstand. De Britse actrice woont in Londen, de Amerikaanse muzikante in de VS. 
 

Verloofd?

Het koppel heeft het nooit willen bevestigen, maar nadat Cara enkele maanden geleden onderstaande foto op Instagram had gepost waarop ze te zien is met een diamanten ring rond die ene vinger, waren haar fans ervan overtuigd dat de twee zelfs verloofd waren. 
 

'Onafscheidelijk'

Dat de liefde intussen bekoeld is, bewijst Clark door amper een maand na de break-up al naar buiten te komen met niemand minder dan Kristen Stewart

De 26-jarige actrice nam St. Vincent mee als haar date naar het New York Film Festival en sindsdien zijn de twee 'onafscheidelijk', aldus verschillende bronnen in Stewarts entourage.

In het septembernummer van de Britse Elle vertelde Kristen nog dat ze smoorverliefd was op haar (intussen ex-)vriendin Alicia Cargile.

'Ik ben heel erg verliefd op mijn vriendin. We zijn al enkele keren uit elkaar geweest, maar de laatste keer dat we het weer bijlegden, dacht ik: nu kan ik weer leven.' Het koppel werd voor het laatst samen gezien eind augustus. 

Lees ook: 


Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.