Home celebs OOPS: ‘The Walking Dead’-acteur verklapt geslacht van baby

OOPS: ‘The Walking Dead’-acteur verklapt geslacht van baby

Het wordt een...

Photo News

Jeffrey Dean Morgan -Negan uit ‘The Walking Dead’ en Hilarie Burton -Peyton uit ‘One Tree Hill’- maakten vorige week bekend dat ze hun tweede kindje samen verwachten. Jeffrey praatte gisteren per ongeluk zijn mond voorbij en maakte aan de wereld bekend dat het een meisje wordt.

Het nieuws dat Hilarie opnieuw zwanger is, raakte vorige week bekend op de Emmy’s in LA. Het koppel verscheen samen op de rode loper en Jeffrey legde voor alle camera’s liefdevol zijn hand op het beginnende babybuikje van zijn vrouw. Hun zevenjarig zoontje Augustus wordt een grote broer.

Per ongeluk

Het geslacht van de baby wilde het koppel nog geheim houden, maar dat was buiten Jeffrey gerekend. Hij was gisteren te gast op de Supernatural conventie in New Jersey en daar praatte hij zijn mond voorbij. Hij vertelde per ongeluk aan het hele publiek dat het een meisje wordt.

Idioot

Voor dat iemand anders van de aanwezigen de scoop op sociale media kon gooien, maakte hij het nieuws zelf wereldwijd bekend via zijn Instagram. ‘Ik stuurde Hilarie onmiddellijk een berichtje nadat ik het geslacht van onze baby verklapte’, schreef de acteur. ‘En zoals gewoonlijk nam ze het op als een rockster. Na al die jaren weet ze dat ik een idioot ben en ze houdt ondanks dit nog steeds van me.’

Koesteren

Hij voegde er een foto bij die een fan nam op het precieze moment dat de acteur besefte dat ie zijn mond had voorbij gepraat. ‘Wie nam deze foto? Dankje om dit moment vast te leggen, ik zal het koesteren’, schreef hij er al lachend onder. Dikke proficiat aan het koppel!

Het koppel maakte de zwangerschap vorige week bekend op de rode loper van de Emmy’s:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.